Sierbestrating in Rotterdam en omstreken

Zoekt u naar een deskundige stratenmaker in de regio? Dan bent u bij Stout Tuin en Huis Klussen aan het juiste adres! Wij verzorgen sierbestrating in Rotterdam en omstreken en doen dit met plezier. Bij ons kunt u altijd rekenen op kwaliteit en een uitstekende service. Uw tevredenheid staat bij ons centraal. We staan van A tot Z voor u klaar en denken te allen tijde met u mee.

Passende bestrating voor iedere tuin

Tuinbestrating bepaalt in hoge mate de sfeer en uitstraling van uw tuin. Het soort materiaal, de grootte en kleur van de stenen en het legverband dragen hieraan bij. Om u te verzekeren van het gewenste resultaat, staan wij u allereerst graag bij met deskundig advies. Daarna kunnen wij ieder soort bestrating in Rotterdam en omstreken voor u leggen. Daarbij maakt het ons niet uit om wat voor klus het gaat. Wilt u een volledig nieuwe voor- of achtertuin voorzien van nieuwe tegels? Of een herbestrating van uw huidige tuin? Als het gaat om sierbestrating in Rotterdam, zijn wij uw expert!

Allerhande tuinwerkzaamheden

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere tuinwerkzaamheden behalve bestrating. Denk bijvoorbeeld aan ontwerp van uw tuin en onderhoud aan uw planten en ander groen. Maar ook kleinere klussen zoals het leggen van graszoden zijn voor ons geen probleem. Met onze liefde voor het vak en oog voor detail leveren wij gegarandeerd kwaliteit. Zo geniet u van een tuin waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Heeft u interesse in onze sierbestrating in Rotterdam en omgeving? Neem dan vooral contact met ons op om een afspraak te plannen door te bellen naar 085-8889133. Wij zijn hierop van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Indien u nog andere vragen heeft, beantwoorden wij deze natuurlijk graag voor u. Deze kunt u eveneens stellen door een bericht achter te laten in ons online contactformulier. Stout Tuin en Huis Klussen helpt u graag.

Maak van uw tuin een plaatje!

Neem contact op met uw hovenier

Klik hier