Tuinonderhoud in Rotterdam bij Stout

Als hovenier uit Rotterdam verzorgen wij niet alleen het ontwerp van uw tuin of de aanleg van diverse onderdelen hiervan. Ook voor tuinonderhoud in Rotterdam en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Van het snoeien van bomen en planten tot het onderhouden van uw vijver; reken op onze deskundige service en passie voor het vak.

Goed onderhouden groen

Van een mooi ontworpen en zorgvuldig aangelegde tuin wilt u natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten. Met ons tuinonderhoud in Rotterdam zorgen wij daar dan ook voor. Of het nu gaat om uw gras(zoden)of gazon maaien, bomen snoeien, onkruid verwijderen, planten bemesten of schoffelen – wij doen het allemaal. Op deze manier houdt u het aangezicht van uw tuin perfect in orde. Bovendien verzekert u de blijvende gezondheid van uw planten. Perfect bijgehouden groen groeit immers beter! Zo geniet u zowel op korte als op lange termijn van een prachtige tuin.

Schone vijvers en bestrating

Maar niet alleen bloemen en planten hebben baat bij goed onderhoud. Bij tuinbekleding als bestrating en schuren is dit eveneens het geval. Dit zijn zaken die wij tevens met alle plezier voor u regelen. Wij verwijderen bijvoorbeeld groene aanslag van uw tegels, muren en schuttingen. Daarbij voorzien we uw vijver van het benodigde onderhoud. Hieronder verstaan wij het tegengaan van algen, het controleren en reinigen van apparatuur, het bijwerken of vervangen van vijverplanten en het zorgen voor schoon water. Uw vijver, vissen en uw hele tuin zullen u dankbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het tuinonderhoud in Rotterdam dat wij bij Stout Tuin en Huis Klussen u bieden? Neem contact op met onze hovenier via het contactformulier of door te bellen naar 085-8889133. Graag beantwoorden we uw vragen, bespreken we de mogelijkheden of plannen we een afspraak in.

Maak van uw tuin een plaatje!

Neem contact op met uw hovenier

Klik hier